Worshop Blogoree

O zi plina pana la refuz la job (adica aia de ieri) s-a terminat intr-un mod placut la o cafenea draguta (VerdeCafe) unde am aflat cateva tips& tricks despre cum sa vorbesti in public. Workshop organizat pentru bloggeri de catre Bobby, ajutat de Mărie si Sandra Ghitescu (cea care a sustinut training-ul). Dupa 2 zile in care i-am invatat eu pe altii, simteam nevoia sa ascult si sa fiu invatata  😀

Cu toate ca fac traininguri de aproape 2 ani, marturisesc ca nu stiam anumite lucruri ce iti pot imbunatati considerabil modul cum te prezinti in fata unui auditoriu/client. Detalii care fac diferenta dintre o prezentare reusita si una mai putin reusita.

Pe langa toate chestiile utile pe care le-am aflat, a fost placut sa ma reintalnesc cu oameni pe care ii stiam deja si sa cunosc lume noua. Spre deosebire de Blog & Roll unde a fost muuuuulta lume, la workshop s-a discutat mult mai usor avand in vedere ca eram mai putini. Am schimbat cateva cuvinte cu Cristina (felicitari!), am cunoscut-o pe Miruna, am schimbat 2 vorbe cu Cabral despre inceputurile blogului lui … 🙂 Spre sfarsit a aflat si Etherfast cine sunt 🙂 (aaaa, parca am auzit despre Ciupercutza …)

Una peste alta, a fost o atmosfera foarte placuta. Mai vreau 😀

2 Comments

  • 27.11.2008 - 08:56 | Permalink

    Ma bucur ca ti-a placut 🙂 Mai facem!

  • Pingback: Participantii la Blogoree Workshop | Blogul lui Bobby Voicu - alpha beta version

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *