Update

Adica ce mai fac. Pai merg pe la nunti, botezuri, birthday parties …

Seriously, aproape in fiecare weekend e o sindrofie pe undeva. Si daca nu e bairam, e iesire la film sau la teatru. Daca tot s-a deschis stagiunea si s-a facut frig afara (sau ar fi trebuit sa se faca), am reluat mersul la teatru. Va recomand si voua sa vedeti Flori, filme, fete sau baieti si Elling.

Am fost vineri la Jazz in the City thanks to Corina. A fost un spectacol reusit, desi la sfarsit jumatate de sala de golise. Se pare ca muzica de jazz nu se digera usor de catre toata lumea.

N-am mai gatit de un milion de ani (cu exceptia unor fripturi ocazionale in weekenduri). Ma hranesc cu mancarea proasta si scumpa de la cantina intreprinderii.

La job e o stare de agitatie continua si total ineficienta. Ne schimba ERP-ul (tot cu un SAP, dar mai evoluat cica) si e haos. Tot sistemul de raportare pe care m-am chinuit sa-l fac anul trecut imediat dupa angajare se bazeaza pe niste tranzactii care nu vor mai exista in noua versiune a programului 😀 Deci va trebui sa regandesc tot la inceputul anului viitor.

Mai e o luna pana la sarbatorile de iarna si ma gandesc ca e posibil sa nu pot sa-mi iau concediu din cauza schimbarilor de la job. Si pe bune, chiar n-am chef sa lucrez intre Craciun si Revelion cum am facut anul trecut. Vreau vacanta!

Am chef sa merg la patinaj, sa lenevesc sub patura uitandu-ma la seriale, sa citesc, sa mananc eclere cu ciocolata si sa gugalesc dupa cadouri de Craciun. Orice, numai rapoarte in excel nu!

Si cam atat. N-am inspiratie azi.

2 Comments

 • Ana
  16.11.2010 - 00:26 | Permalink

  Mi-ar placea la nebunie sa lucrez intre Craciun si Anul Nou. Si de Craciun si de Anul Nou.

 • 17.11.2010 - 01:49 | Permalink

  Hihi, eu sunt în căutări de job în noul oraș și noua țară of choice, așa că aș fi chiar încântată să lucrez de sărbători. Mai ales că va fi și primul Crăciun fără ai mei 🙁 Dar ție îți doresc să ai liber și relaxare și păturică și eclere 🙂 Pupez!!!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *