Sa ne devirusam, zic

Nu stiu exact cand a inceput nebunia cu Valentine’s Day in Romania. Stiu insa sigur ca inainte de ’89 nu se agita nimeni sa sarbatoreasca dragostea … Ma rog, nici acum nu se agita decat vanzatorii si departamentele de marketing. Drept urmare Vday s-a transformat intr-o chestie comerciala ce nu mai tine cont de ceea ce insemna ea de fapt la origine.
Chiar si noi am cedat ispitei si ne-am cadorisit unul pe celalalt cu ocazia acestei zile: domnul a primit niste chestii functionale, iar cadoul meu este de la ID SARRIERI si e mai putin … aratabil publicului. Da, stiu, 14 februarie este saptamana viitoare, dar noi n-am mai avut rabdare … ♥

Anyway, nu avem neaparata nevoie de o zi anume ca sa ne oferim dovezi de iubire, dar daca tot exista, putem sa profitam de ea, nu? Si sa facem o chestie mai altfel. Practic sa ne testam putin relatia si sa vedem ce iese.

Asa ca am intrat pe Relationship Scanner si am purces la identificarea virusilor ce pot afecta relatia noastra.

Practic am scris fiecare ce ne deranjeaza la celalalt (noi am pus cate 3 chestii, dar se pot scrie mai putine sau mai multe – dupa gust 🙂  ). Ideea e sa fie lucruri haioase (gen “nu mancam suficient de multe eclere impreuna”) pentru ca fiecare partener primeste pe email ce a scris celalalt. Si nu vrem certuri, vrem sa radem impreuna … Dorin a spus, de exemplu, ca il deranjeaza ca eu nu mai scriu asa de des pe blog (voi incerca sa remediez acest “virus” …) si ca nu-mi place la carciuma 😀 .

Dupa scanarea “virusilor”, acestia pot fi trimisi in carantina si apoi eliminati prin apasarea unui buton. Rezultatul: o relatie sanatoasa, neafectata de virusi rai si … un mic cadou (pe care va invit sa-l descoperiti singuri).

Pentru utilizatorii de facebook exista si o aplicatie speciala aici. Puteti verifica relatia cu iubitul sau cu prietena cea mai buna, important e ca la final sa se curete “relele”. ♥

Asadar folositi cu incredere The Relationship Scanner pentru a va scana virusii/problemele din relatie si a scapa de ei/ele.

Situația nu e deloc roz. Ai făcut foarte bine că ai apelat la Bitdefender Relationship Scanner®!
Acum, recunoaște. Nu-i așa că ai vrea să scapi relația voastră de acești viruși?
Trimite virusii in carantina!

Aceasta este o campanie Bitdefender Antivirus. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *