Noaptea alba a celor mai cool localuri

… sau Bucharest KOOLHunt 2012.

Daca nu aveti program in acest weekend si nu plecati la mare sa va calcati in picioare pe plaja de la Mamaia, va dau eu o idee!

Pe 14 iulie 2012 Raluk.ro te invita sa descoperi esenta Bucurestiului cool, acea parte a orasului care nu e de gasit in Centrul Istoric. In noaptea de sambata spre duminica, intre orele 22.00 si 4 dimineata, te poti plimba prin cele mai cool localuri si vei primi la fiecare popas cate un preparat (bautura sau mancare) GRATUIT, cel mai bun din meniul localului respectiv!

Ce ai de facut? Pai e simplu: intra pe KOOLHunt, consulta harta si afla unde poti merge sa bei un ceai rece, sa mananci o lasagna sau sa bei un cocktail – toate gratuit! La fiecare vizita vei primi o stampila cu una din literele R, A, L, U, K – in curand vei vedea pe harta ce stampi-litera are fiecare local. Doar stampilat cu cel putin o litera intri la Marele Party Final unde te asteapta Premiile KoolHunt. Harta Bucurestiului a fost impartita astfel pe trei zone mari: Floreasca-Dorobanti, Victoriei-Lahovari si Mosilor-Foisorul de Foc. Petrecerea de final va avea loc in Madame Pogany.

Nu toate localurile sunt obligatorii, dar cu cat ajungi in mai multe si aduni mai multe stampile, iti cresc sansele sa castigi la concursurile de la Marele Party Final!

Despre eveniment a scris si Dorin. La el puteti vedea in detaliu si ce localuri participa.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *