Netu cel de toate zilele

Aseara am ramas iar fara net acasa. Evident ca am sunat la numarul de telefon pus la dispozitie cu amabilitate de provider la sectiunea suport non stop (pe site-ul lor e un motiv de mandrie). La care timp de o ora a sunat ocupat. Asa cum suna in fiecare seara de altfel.

Drept pentru care, azi dimineata cand am ajuns la birou, primul lucru pe care l-am facut a fost sa scriu o scrisorica de ‘amor’ pentru ei. Mi-am revarsat asupra lor toata dragostea de care am fost in stare, asa ca au catadicsit sa-mi raspunda pe la pranz. Eterna “problema cu serverul, care va fi remediata azi”. A dracu problema cum se rezolva ea fix cand trimit io emailul. Am lucrat suficienta vreme in Customer Service, asa ca n-am inghitit galusca si le-am mai scris o data, de drag si dor. Ceva de genu’ “ce draguti sunteti voi ca-mi raspundeti, da’ nu-mi serviti chifteaua cu serveru’ ca nu-s de la Poplaca, ci veniti naibii sa verificati sus pe bloc ca io am senzatia ca cineva manareste pe acolo”. Daca ar fi fost o problema cu serverul, ar mai fi facut si altii reclamatie si nu dura 2 saptamani remedierea. Parerea mea! 😉 Plus ca netul imi pica numai intre anumite ore.

Au sunat intr-un final. I-am explicat domnului respectiv ca eu banuiesc ca cineva intra pe IP-ul meu dupa ora 20 si sa faca bine sa securizeze naibii reteaua (sau echipamentele … sau ce vor ei … ca eu nu fac acte caritabile pentru pustii din bloc). Sa vedem ce se intampla. Deocamdata nu a picat decat de 3 ori in juma de ora.

In alta ordine de idei, gandul bun al zilei de azi merge catre un fost coleg de liceu, al carui status de messenger suna azi cam asa: “daca nema putirinta, geaba chichirez galceava”. Groaznic! 😀

 

 

One comment

  • 28.11.2007 - 00:00 | Permalink

    Am un prieten foarte bun care lucreaza la OPC…. parerea mea

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *