Duminica perfecta

Pentru ca s-a schimbat ora, am dormit cu o ora in plus. Adica pana la 12. As fi dormit mai mult, dar m-a sunat mama ca sa-mi povesteasca de nu stiu ce magazin care s-a deschis in B. si despre cum a fost ea cu tata la “shopping”.

Timp de vreo 5 secunde am cochetat si eu cu ideea de “mers la cumparaturi si de a cheltui bani aiurea”, dar am scos nasul pe geam si mi s-a parut frig. Drept pentru care mi s-a facut brusc lene. Si daca tot eram pe geam, am facut o poza unor ciori care stateau pe terasa blocului de vis-a-vis.

Am baut o cafea, am fumat o tigara si am mancat ultimele 3 clatite ramase de aseara. (da, jurnalule, azi noapte la 11 faceam clatite si ascultam o melodie cu Al Bano&Romina Power primita pe messenger de la un admirator secret 😉  – da, am dat Accept la fisier si am facut un roman fericit).

Mi-am dat seama ca azi e una din acele zile cand nu am nimic special de facut pentru ca ieri am facut cam tot ce trebuia (adica am fost la piata, am facut curat, am gatit, m-am ciondanit cu cineva pe messenger, mi-am facut manichiura, mi-am schimbat -din nou- melodia la mobil, m-am uitat la “Crash” si apoi am facut clatite). Da, a “bizi dei”.

Ce faci intr-o zi cand nu ai nimic de facut? Simplu, zaci in pat si te uiti la tv. Unde, evident, nu ai ce vedea. Asa ca te duci la computer si te apuci de citit bloguri.

Intre timp a intrat tata online pe messeneger. Da, am niste parinti foarte ‘cool’. Si-au luat internet si ne conversam folosind “minunea tehnologica”. Sa vezi ce misto e cand trebuie sa-i explic tatei ceva. Dau drumul la webcam si imi ‘filmez’ ecranul ca sa inteleaga pe ce trebuie sa apese 😉 . A reusit, intr-un final apoteotic, sa trimita un fisier intr-o baza de date a Oficiului de Cadastru si era fericit (nu trebuia decat sa apese Browse, sa selecteze fisierul si sa apese butonul Trimite, dar pentru el a fost o mare realizare). Se pare ca “apucaturile” mele de trainer sunt bune de ceva. Dupa o saptamana m-am trezit cu mesaj de la tata : ‘ti-am pus niste bani pe card, contravaloare servicii scolarizare internet’. Simpatic! I-am raspuns ca orele respective sunt incluse in contractul de support si se compenseaza cu cazarea si masa pe care le asigura in conditii optime atunci cand ajung pe acolo. 😉

Dar sa revenim la duminica mea perfecta. Am descarcat un film ce pare a fi misto din ce am vazut pe IMDB: Rendition . Sper sa apuc sa-l vad in seara asta. Ti-am zis ca am si ciocolata cu coniac in frigider? O baie cu spuma, un film bun, ciocolata … Ce-mi pot dori mai mult? Sa nu fie luni maine …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *