Doneaza citind

Eu am evitat in general sa ma implic in campanii publicitare pentru ca blogul meu e personal, scriu rar si, in ultima vreme, m-am cam detasat de lumea asta online. Sa zicem ca o urmaresc de la distanta 🙂

Si totusi, cand propunerile sunt frumoase si campania porneste de la o idee care imi place, nu pot sa refuz. Asa s-a intamplat si cu Editura ALL, care are o initiativa nemaipomenita: “Doneaza citind. Intra in clubul de fictiune ALL” – prin care se vor dona 500 de carti scolilor, caselor de copii, incercand sa faca o bucurie celor mai putin norocosi.

Totul a pornit de la articolul scris de Sana. Acolo este explicat si “mecanismul” campaniei: pentru fiecare carte din colectia Strada Fictiunii citita si apoi comentata pe blog, grupul ALL va dona carti unei asociatii (in cazul Sanei este vorba despre Asociatia PAVEL – asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer 🙁  ).

Hmmm … deci tot ce am de facut este sa citesc o carte (ceea ce imi place) si sa scriu (si asta imi place)? Iar prin asta ajut niste copii necajiti sa aiba acces si ei la lectura? Pai sa purcedem atunci!

Eu mi-am ales cartea Mostenirea din colectia Strada Fictiunii si abia astept sa o citesc. Imi plac romanele tip saga de familie, asa ca imi va placea si acesta cu siguranta.

A, sa nu uit: si cititorii pot contribui la donatii comentand 🙂 Atentie, nu carcotind 😛 Pentru fiecare comentariu ontopic, editura ALL doneaza cate o carte. Asadar, daca vreti sa vorbiti despre carti, daca ati citit Mostenirea sau alta carte din colectia Strada Fictiunii si v-a placut, daca va doriti o anumita carte … comentati! O carte va merge astfel la un copil necajit.

2 Comments

 • Criss
  03.10.2011 - 22:09 | Permalink

  Astept sa ne spui si noua cum a fost cartea. Am citi descrierea pe siteul editurii ALL si suna foarte interesant.
  Am pus ochii si eu pe vreo 2 carti si urmeaza sa comand.
  Mostenirea pare a fi o recomandare buna. Asteptam o mica recenzie si din partea ta.
  Felicitari pentru initiativa!

 • 05.10.2011 - 16:09 | Permalink

  am ceva carti de la aceasta editura,dar nu de anul asta,ca nu am prea citit,abia de luna trecuta mi-a revenit ‘gustul’ 🙂

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *