Daca e marti e .. Argentina

Astazi la birou am ascultat in disperare tangouri. Am pornit de la melodia din Scent of a Woman si am ajuns sa caut clipuri cu momente de dans pasional.

Pentru ca am origini latine si o fire vulcanica, tangoul mi se potriveste de minune. Adica mi s-ar potrivi, daca as putea sa dansez cum o fac argentinienii. O sa ma inscriu la niste cursuri de dans pentru ca ma vad deja intr-o rochie rosie ca focul pe ring. Mi-am ales si partenerul. Nu e argentinian, dar imi place de mor. E genul de barbat pentru care m-as duce pana la capatul lumii. Da, stiu, suna un pic obsessive/compulsive, dar e o nebunie frumoasa. Uneori simt nevoia sa evadez din cotidianul gri si atunci imaginez “scenarii”. Azi dansez tango. Cu el.

Giane

Il cheama Reynaldo Gianecchini, e brazilian si e genul de barbat cu care m-as inchide o saptamana in casa si nu mi-ar mai trebui nimic. 😉  Duamnele care vor sa-si clateasca ochiu’, pot intra aici (da’ nu garantez de starea mintala de dupa).

Si pentru ca mi-am gasit partener, uite ce mi-ar placea sa fac cu el:

Tipa e fenomenala. Cam asa mi-ar placea sa fiu peste un an 😉

M-am gandit eu ca as putea exersa miscarile pe … gheata. Sunt acolo niste chestii care s-ar putea face foarte bine cu patinele. Asa ca daca se deschide patinoarul national in noiembrie … pazea ca vin!

*******************

Si pentru ca tot sunt bolnava de ‘scenarita’ , astazi am primit de la o colega un test cretinel despre ce ai fost intr-o viata anterioara. Il gasiti aici. La mine a iesit: “Ai fost o dansatoare roscata. Ai trait in Tibet si ai murit pentru ca ai fost ingropata de vie.” Ce coincidenta. Of course, m-am reincarnat intr-o ciuperca bruneta. Si, cateodata, sunt o romantica incurabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *