Bad day

Naspa. Urata. Cah. Asa a fost ziua de ieri. Neagra. Am avut o stare de cacao. Probleme la job, probleme in afara jobului. Toate s-au adunat ieri.

A fost luna plina. Asta predispune la nervozitate. Tot ce am spus s-a interpretat aiurea, tot ce mi s-a spus am interpretat aiurea.

Mai spre seara au inceput sa se mai linisteasca lucrurile. La miezul noptii mi s-a parut mie ca e o idee buna sa imi pun o masca de purificare pe fata si sa fac o baie cu spuma. Era sa adorm in cada. Am tinut masca aia prea mult si m-am chinuit s-o dau jos. M-am purificat de tot (mai mult decat era necesar). N-am avut rabdare sa-mi usuc parul cu peria la 1 noaptea, asa ca l-am lasat ‘au naturel’. Azi dimineata radeam singura prin casa, parul imi statea intr-un mare fel 😀 . Coafura futuristo-rebelo-punk-grunge. M-am descalcit cumva, am trantit niste spuma pe el si arat cat de cat uman. Noroc ca s-au inventat elasticele de par. 😉

La 8 jumate dimineata m-a sunat o colega si m-a rugat sa-i cumpar un cozonacel cu vanilie in drum spre birou. Bad idea! Ca pe langa respectivul cozonacel, s-au mai lipit si niste pateuri cu sunca, plus un strudel cu visine. Heeeeeeei, femeie, opreste-te, esti la regim! Acus vine primavara si o sa vrei sa-ti etalezi formele de amazoana in fuste scurte. Nu ca as avea vreo fusta scurta prin dulap, da’ na, ca idee … 😛

Am ajuns la birou si m-am jucat un pic cu galushca (doamne, are un mers asa de caraghios, da din fund ca gastele alea din Pisicile Aristocrate– dupa min 4 ). Mi-am pus niste muzica pozitiva de pe musicovery (thank you, my friend – imi pare rau pentru ieri) si incerc sa ma apuc de treaba. Dar nu inca … tocmai au venit niste neni sa ne monteze jaluzelele si dau gauri in pereti. Nu e chiar atmosfera potrivita pentru lucru.

In gradina au aparut primii ghiocei. Si e caldut. Am chef sa chiulesc. Have a nice day people! I will.

2 Comments

  • 22.02.2008 - 13:10 | Permalink

    nu, a fost din cauza eclipsei, si totusi eu dau vina pe perioada aia a anului care se manifesta in functie de luna 😛

  • 22.02.2008 - 13:15 | Permalink

    A venit primavara 🙂 Si la mine pe balcon au inflorit flori de primavara. Nu stiu cum le zice dar sunt galbene si mov si imi inveselesc ziua.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *