RoBlogFest 2012

Anul acesta, la a 7-a editie a Roblogfest-ului, parca s-au inscris mai putini candidati ca in anii trecuti. Sau poate a fost o selectie mai riguroasa. Ori poate a scazut interesul bloggerilor pentru competitii … Nu stiu cauza, dar eu ma bucur ca RoBlogFest inca exista. Ca e cineva acolo care are grija de organizarea acestui eveniment. Si nu e simplu deloc.

Mi-am votat in fiecare an preferatii si, chiar daca nu au castigat mereu, eu ii voi citi cu placere in continuare. Anul acesta am un candidat preferat, pe care l-am votat cu toata increderea. Este vorba despre Dorin, care face deja aproape 2 ani de blogging si 2 ani de cand exista in viata mea. Si nu il votez neaparat pentru ca e iubitul meu, ci pentru ca scrie bine si merita sa fie incurajat.

Va recomand sa-l votati si voi! O puteti face aici! Este necesar sa creati un cont, dar dureaza cateva minute. Multumesc!

Celelalte voturi ale mele merg catre:

Blog culinar: Adrian Hadean
Blog travel: TravelGirls pentru incurajare
Blog de filme: Raluk.ro
Blog de fashion: Andressa Fashion I love

Pentru celelalte categorii nu m-am decis inca.

 

3 Comments

  • 26.03.2012 - 13:36 | Permalink

    of, am incercat de nu stiu cate ori sa ma loghez cu contul pe care l-am gasit in mail… o sa imi fac un cont nou, special pt Dorin, da’ diseara 😀

  • 02.04.2012 - 17:31 | Permalink

    Multumim din suflet pentru sustinere!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *