Povesti cu Silva

Aseara la MNAC, intr-un cadru elegant s-a desfasurat evenimentul de relansare a marcii de bere SILVA. Campania de imagine are la baza o idee frumoasa, si anume aceea de aducere in atentia publicului a originilor transilvanene a acestei beri premium.

Mi s-a parut foarte interesanta asocierea cu principalele orase din Transilvania (Cluj, Sibiu, Tg Mures, Brasov). Si cum se putea face mai usor legatura intre bere si orase? Pai organizatorii au invitat cativa bloggeri care sa povesteasca in cateva cuvinte despre orasul lor. Asa am putut sa-l auzim pe Groparu laudand Clujul, pe Tudor spunandu-ne ca putem oricand sa bem o bere rece in centrul Sibiului, pe Eftimie vorbind despre Brasov. Toate acestea prezentate si moderate cu eleganta si umor de  Catalin Stefanescu (cine il convinge sa-si faca blog?) si asezonate cu muzica clasica si … evident bere Silva.

In timpul petrecerii a fost “dezvelit” conturul sticlei de bere, pe care, cativa artisti au desenat, iar cativa blogeri s-au … semnat 🙂 Desi acesta nu e un concept tocmai original (si aici sunt putin subiectiva), a fost un moment dragut.

Si pentru ca atmosfera unui eveniment se “povesteste” cel mai bine in imagini, eu o sa va spun ca Dragos Asaftei a facut niste fotografii foarte reusite (felicitari!), pe care va invit sa le vedeti pe blogul lui. Nu, eu nu apar in poze, dar Miruna poate garanta ca am fost acolo 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *