Pe afara

Lunga plimbare prin oras, azi la pranz. Destul de frig si un pic de ceata. La 100 de metri de iesirea din bloc, m-am intalnit cu un fost coleg de liceu pe care nu-l mai vazusem de … nici nu mai stiu cati ani. Tinea de mana un baietel de 2 ani, cu niste ochisori albastri superbi. M-a recunoscut din prima! Am sporovait un pic, ne-am pus la curent cu noutatile, am aflat ca s-a mutat in blocul alaturat (ce mica-i lumea!) si ne-am urat cele bune.

Dupa 10 minute, m-am intalnit cu un alt fost coleg de liceu! Care era si el in vacanta si tocmai fusese la o cafea cu un alt coleg. 😉 Asa e in orasele mici. E suficient sa iesi un pic din casa si sigur te intalnesti cu cineva si afli noutati.

Pe strada era putina lume, magazinele inchise, atmosfera cam dezolanta. Am coborat pe faleza ca sa vad Dunarea. Era ceata si se simtea umezeala. Doar vreo 2-3 persoane se plimbau. Am facut cateva poze cu ceata de pe Dunare, cateva vaporase ancorate in port si cu santierul naval. Pacat ca nu pot sa le pun in calculator (o sa-mi cumpar un cablu pana la urma). Dupa juma de ora de stat pe faleza am inghetat (pe mal e mai frig decat in oras), asa ca am plecat spre casa. Am mancat bunataturi (ma rasfata mama 😉 ) si am lenevit toata ziua, frunzarind reviste. Incep sa ma plictisesc. Parca mi se face un pic dor de Bucuresti … Neeeeah .. mai stau .. imi place sa fiu cocolita 😛

One comment

  • me
    18.06.2008 - 14:04 | Permalink

    frumoasa faleza Dunarii … heh …

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *