Cu drag, pentru un domn sofer

As dori sa-i multumesc domnului sofer al autobuzului 104, care aseara mi-a imbogatit experienta cu un lucru pe care nu aveam neaparata nevoie sa-l stiu … Se cheama “escalada nametzilor jegosi de pe marginea soselei“, este un sport sezonier, intalnit in special in marile orase pe perioada iernii, se practica individual sau in echipa (dupa gust), produce suficienta adrenalina cat sa declanseze felurite injuraturi consumatoare de calorii …

Domnule sofer (ca sa nu-ti zic “boule” … pentru ca eu sunt o leidi), ai oprit harabaia aia de autobuz la 5 cm de bordura, obligand vreo 50 de persoane sa calce in muntii de zapada jegoasa de vreo juma de metru. Inclusiv pe mine. Am coborat din autobuz, am bagat un picior pana la genunchi, apoi si pe al doilea. Si m-am oprit, pentru ca nu mai puteam sa ma misc. A, nu eram singura in aceasta situatie. Langa mine mai erau si altii care faceau “alpinism”. Si ne uitam unii la altii ca prostii. Noroc cu un nene inimos care a fost pe faza si m-a ajutat sa ies din zapada. Nu s-au produs pagube materiale, doar blugi murdari si niste nervi … Fusese prea linistita ziua de ieri, aveam nevoie de un pic de adrenalina, nu?

Si ii mai multumesc lui nenea soferu’ pentru ca datorita lui mi-am imbogatit considerabil colectia de injuraturi toamna/iarna (din ce am auzit de la altii …). Si de dama, si de barbati …

Domn primar (al unui sector la alegere … ca toti sunt la fel), iti multumesc si tie, din inimioara mea de pionier … Datorita competentei tale, orice iesire in oras pe timp de iarna cu zapada devine o calatorie initiatica … zau asa.

3 Comments

 • 15.01.2008 - 19:18 | Permalink

  Un exemplu din colectia toamna/iarna? ;))

 • ciupercutza
  15.01.2008 - 22:47 | Permalink

  Nu pot pentru ca sa zic deoarece sunt o leidi 😛

 • 16.01.2008 - 02:34 | Permalink

  Pt reclamatii si sugestii va rog sa va adresati bisericii in ziua de marti parca era ….. nu vreau sa blestem dar sa dea Domnu si maicuta Domnului sa i se-ntample de 10 ori mai rau.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *