Cica …

… la sfarsit de an se face bilant and stuff. Nu stiu unde scrie asta, dar se pare ca toata lumea se faleste cu ce-a facut in 2007 si isi doreste chestii marete pentru 2008.

Eu am avut cel mai linistit an pentru ca asa mi l-am dorit. Am vegetat la caldurica si nu mi-am scos ‘palaria’ la suprafata decat atunci cand a fost nevoie. Dupa problemele din 2006, am vrut doar liniste. Asa ca nu m-am agitat prea tare. Si totusi, incep sa ma plictisesc de ritmul asta incet, asa ca in 2008 o sa ies din letargie. Asta inseamna ca, probabil, imi voi schimba jobul 😉 . Desi pentru moment imi place ceea ce fac. Mno … ce rost are sa ma gandesc la asta doar pentru ca e sfarsit de an?? Ce, in martie nu pot sa-mi propun asta???

Ce-mi doresc pentru 2008? Ar trebui sa dau un raspuns din ala politically correct, gen ‘sa fiu mai buna, sa salvez omenirea si balenele’ sau sa-mi stabilesc obiective precise: ‘sa-mi creasca salariul cu tz la suta, sa ma implic in tz proiecte, sa ma dau cu parasuta, bla bla’. Da, bine, o sa muncesc in continuare cum am facut in fiecare an si o sa ma implic in continuare mai mult decat trebuie in diverse chestii. Nimic nou.

Eu imi doresc sa castig o suma nesimtit de mare la loto si sa-mi iau o casa pe malul oceanului. Singura dilema e ca nu ma pot hotari daca Atlantic sau Pacific 😉 Eh, ar trebui sa-mi cumpar si un bilet la 6 din 49, nu crezi? 😛

Gata cu huzurul. Maine ma intorc la Bucuresti unde ma asteapta multimile de fani 😛 Yeah, right 😉

3 Comments

 • 29.12.2007 - 17:08 | Permalink

  Si pentru mine 2007 a fost un an prea cuminte… poate de-aia am si realizat niste recorduri… 😛 Musai sa fac si eu bilantul. iti doresc un an asa cum ti-l doresti tu. :*

 • ciupercutza
  29.12.2007 - 19:49 | Permalink

  Multumesc mult Tomatina! Sa dea Dumnezeu sa fie un an bun pentru amandoua 🙂

 • 29.12.2007 - 20:45 | Permalink

  De ce nu oceanul Indian? Asta e discriminare dom’ne. :))

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *